12345>>>
Naud Aendekerk | Heer | 10-4-2019 @ 21:12PM
Beste Solex vrienden 9 Juni eerste Pinksterdag vieren we ons 30 jarig bestaan , met een Jubileumtoertocht. Vanaf 9.30 kan er ingeschreven worden, naast diverse consumptie bonnen ontvangt U ook een Jubileumschildje, waar na U kan beginnen aan een stevig ontbijt bestaande uit diverse soorten gebakken ei met spek en brood. Vanaf 11.30 kan U deelnemen aan de uit gepeilde 50 km lange jubileum toertocht langs diverse molens, bij molen “de Windlust” is een drankstop voorzien en de Anna molen zal bij terugkomst draaiend te bezichtigen zijn, terug bij “Hof van Keent” staat de vlaai met koffie of thee voor U klaar, incl. een aandenken. De tocht is voor Solexen, Rolaandrijvers en Oude Fietsen met Hulpmotoren, we starten en eindigen op de Keenterstraat 2 6006PX te Weert bij “Hof van Keent” De inschrijfkosten voor dit alles zijn €7,50 per persoon voor meer informatie kunt U bellen met Jos Lamerichs 0031-651264046 Tot de 9de Juni

Roderick-Jan | Forse memmen | 30-8-2018 @ 23:23PM
dikke tieten

Adviesburo Wouters | Personeelsfeest 9-9-2017 | 14-9-2017 @ 10:16AM
Beste Piet en Ad, Bedankt voor de geweldige middag. Jullie hebben ons meegenomen met de solex door de prachtige omgeving van Lieshout. We hebben een mooie rit gereden, goede uitleg onderweg gekregen. Het weer zou slecht zijn deze dag, maar we hebben het gelukkig droog gehouden. Na deze fantastische rit zijn we naar Bavaria gegaan voor een rondleiding en daarna deze mooie dag afgesloten bij de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel met een heerlijke BBQ. Piet en Ad, bedankt voor de gastvrijheid en de goede service. We komen graag nog een keer terug.

Jolanda Slits | Super solextocht | 28-8-2017 @ 15:46PM
Hoi Piet,
Wat een superleuke ervaring op de solex! Samen met mijn man op eigen gelegenheid een superleuke middag gehad. Eerst kregen we duidelijke uitleg en mochten we even proefrijden. Helemaal top dat we niet persé op de afgesproken tijd terug moesten zijn. Want het beviel ons zo goed dat we er nog een half uur achteraan geplakt hadden. Dit was zeker voor herhaling vatbaar!

Agnes van Cuijk | Solex golf bbq rit | 07-8-2017 @ 21:13PM
Hoi Piet

We kwamen 30 juli 2017 aan in lieshout voor de solexrit. We kregen van jouw goede uitleg over de solex. Je was niet streng aan tijd gebonden. Want er kwam een flinke regenbui. Daar mochten we op wachten tot die voorbij was. Dus we konden solexen tussen de buien door zodat we weer droog terug kwamen. We kregen ook goed uitleg bij het kasteel enz. En een mopje tussendoor was ook wel grappig . Piet zei ook een paar keer een dag niet gelachen een dag niet geleefd. Ik heb die dag echt wel geleefd en genoten.Je bracht ons netjes binnendoor naar helmond voor de midgetrgolf en bbq.
Dat was ook leuk en heerlijk. Hartelijk bedankt en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes Agnes van Cuijk


Toon van Cuijk | Solexrit | 07-8-2017 @ 20:46PM
Hoi Piet
We kwamen eigenlijk met 11 personen solexen.
Met wat tekst en uitleg waren wij er klaar voor, maar het weer halaas niet.Na het oefenritje bij jouw in de straat, konden we helaas maar met 10 personen vertrekken. 1 persoon viel af durfde niet mocht bij jouw vrouw blijven. Die had zich ook goed vermaakt. In het begin was het solexen lastig. Na even rijden kreeg je er een handigheid in. De eerste stop was bij het kasteel we kregen daar tekst en uitleg.De tweede stop was in stiphout want we wilde een ijsje eten.De derde stop was bij een watermolen met kappelletje dat was ook leuk.Dus weer terug naar Piet thuis.Mijn ervaring is op de solex met pet is lastig, die waait af.
Daarna gingen we met zijn allen naar helmond. Daar hebben we afscheid genomen van Piet.Daar hebben we nog midgetgolf gedaan. Dat was ook wel leuk de dames tegen de heren. De dames hadden het meeste herrie, en de heren de minste punten. Daarna hebben we nog een lekkere bbq gehad met drinken. En bij afsluiting hebben we nog een lekker softijsje gehad. Ik vond het een geslaagde middag, voor herhaling vatbaar.
Groetjes Toon van Cuijk

Dennis Otten | Vrijgezellendag | 29-4-2017 @ 23:32PM
Na een last-minute wijziging door omstandigheden Solex Verhuur Lieshout gebeld om snel nog iets te regelen voor onze vrijgezel. Hier echt uitstekend geholpen en ook het op de dag zelf nog willen wijzigen van tijdstip en aantal was geen enkel probleem. Bij aankomst hartelijk welkom geheten door Piet, zijn gepasseerde uitleg en veiligheidsinstructie gekregen en prima opweg geholpen. Een enorm geslaagde tourtocht door het Brabantse landschap gereden op prima onderhpuden Solexen zonder ook maar een kleine storing. Piet bedankt voor je prima service, flexibiliteit en kwaliteit. In een woord TOP! Je hebt ons geholpen aan een zeer geslaagde middag.
Dennis